Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καλό μήνα με ανανεωμένο e-elpida!

 



Κάποιες φορές μια μικρή παύση επιβάλλεται. Έτσι για να σκεφτούμε καλύτερα πράγματα, να ανανεωθούμε και να επανέλθουμε καλύτεροι, να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των καιρών.

Ειδικότερα για τον βασικό διαχειριστή του e-elpida ήταν επιβεβλημένη αυτή η παύση, μιας που δοκίμασε και την δύσκολη εκλογική εμπειρία. Μια εμπειρία για την οποία δέχθηκε αμφισβήτηση για το αν το blog θα γίνει εκλογικό μέσο. Το blog όμως δεν έγινε ποτέ εκλογικό μέσο κάποιας παράταξης. Το e-elpida φιλοξένησε συνεντεύξεις, νέα, δελτία τύπου όλων των παρατάξεων χωρίς ποτέ να φιλοξενήσει προσωπική θέση.

Οι εκλογές ανήκουν στο παρελθόν και μπροστά ξεδιπλώνεται μια νέα πενταετία σε Δήμο και Περιφέρεια όπου είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν πράγματα για τον τόπο μας. Το e-elpida θα είναι εδώ για να αναδείξει αλλά και να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση. 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

Για την συντακτική ομάδα του e-elpida

Βασίλης Γερολιόλιος

Υ.γ. Στα πλαίσια της ανανέωσης πέρα από τη σελίδα μας ανανεώθηκε και το λογότυπο. Από αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει ο Όλυμπος αλλά και μία πανέμορφη τοποθεσία του τόπου μας, η Παναγία Ολύμπου.

Υ.γ1. Στις εκλογές, τώρα που κρύωσε το αίμα, θα επανέλθουμε σύντομα με κάποια άρθρα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ