Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ξεκινά ο Έρανος Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος: «Όταν δίνουν τα χέρια μας, γεμίζει η ψυχή μας».







Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, λίγες ημέρες πριν από τις Άγιες Εορτές των Χριστουγέννων, η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος πραγματοποιεί τον καθιερωμένο Έρανο της Αγάπης. Ο Έρανος που θα διεξαχθεί από την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου, γίνεται μία φορά το χρόνο και κάθε Δεκέμβριο για την στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Για τον συντονισμό του Εράνου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος εξέδωσε σχετική Εγκύκλιό του, η οποία θα διαβαστεί στους Ι. Ναούς. Παράλληλα, πραγματοποιεί και Κληρικολαϊκές Συνάξεις για να δώσει τις απαραίτητες κατευθύνσεις για την διεξαγωγή του Εράνου.

Με αφορμή τη διεξαγωγή του Εράνου Αγάπης ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος, απευθύνει σε όλους τους Πιεριείς προσκλητήριο χριστιανικής αγάπης και αλληλεγγύης αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η συνδρομή του φιλόχριστου και φιλότιμου λαού της  Πιερίας στο πολυσχιδές φιλανθρωπικό έργο των Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων της Ιεράς μας Μητροπόλεως αποτελούσε πάντα την κινητήρια δύναμή της. Με τον ελάχιστο αυτό τρόπο ο καθένας μας μπορεί να δώσει τη μέγιστη χαρά στους εμπερίστατους αδελφούς μας που το έχουν ανάγκη, ιδίως τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων».

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ