Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πνευματική Κίνηση Λεπτοκαρυάς: Απάντηση στις αναρτήσεις

 

Μετά από μια σειρά ανακοινώσεων στις οποίες ενεπλάκη το όνομα της Πνευματικής Κίνησης Λεπτοκαρυάς, το ΔΣ αυτής, αποφάσισε με αυτήν την ανάρτηση να αποκαταστήσει την αλήθεια των γεγονότων.

Πριν από μήνες, μετά από έντονες βροχές και μετά από αλλεπάλληλα τηλέφωνα του Προέδρου του ΚΑΠΗ Λεπτοκαρυάς για διαρροή και για αυξημένη υγρασία στον χώρο του ΚΑΠΗ, έγινε έλεγχος στον επάνω όροφο του κτιρίου, στον οποίο στεγάζονται τα γραφεία και το βεστιάριο του συλλόγου μας. Ο έλεγχος έδειξε ότι η διαρροή νερού ήταν στην διπλανή αίθουσα που χρησιμοποιούσε η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (σε σημείο που περνούσε ηλεκτρική εγκατάσταση με κίνδυνο φωτιάς).

Η Πρόεδρος μας, όμως, είχε έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρόεδρο της Στέγης τον Σεπτέμβριο για να δοθεί η αίθουσα στην Πνευματική Κίνηση και να χρησιμοποιηθεί για τα μικρά παιδιά για λόγους υγιεινής. Τα κλειδιά δεν βρισκόντουσαν πουθενά. Επίσης λόγω της μη χρήσης της αίθουσας και μη συντήρησής της για όλο το διάστημα του κορονοϊού έγινε αίτηση από το ΔΣ στον Δήμαρχο για χρήση της αίθουσας, η οποία και έγινε αποδεκτή. Μετά από την άσχημη κατάσταση που επικρατούσε στον επάνω και κάτω όροφο του κτιρίου εξαιτιας των βροχοπτώσεων με κίνδυνο να προκληθούν ατυχήματα, κλήθηκε από τον Δήμο κλειδαράς που άνοιξε την πόρτα ώστε να γίνει η διόρθωση της βλάβης τόσο υδραυλικής όσο και ηλεκτρολογικής ( με έξοδα της Πνευματικής Κίνησης) και ο αερισμός της αιθουσας που λόγω της πολύχρονης αδράνειας ήταν ακατάλληλη για οτιδήποτε. Προφανώς και ότι υπήρχε μέσα στην αίθουσα μαζεύτηκε σε μια άκρη ώστε να προστατευθεί από την υγρασία και να επιστραφεί στους ιδιοκτήτες τους (άγνωστο βέβαια ποιοι είναι μιας και τρία χρόνια δεν ενδιαφέρθηκε κανείς).

Από τα παραπάνω γεγονότα δεν αποκρύφθηκε τίποτα, υπήρξε ενημέρωση του Δήμου, ο οποίος είναι και ο μόνος ιδιοκτήτης του χώρου.

Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους άμεσα ενδιαφερόμενους πως τα κινητά τηλέφωνα όλων των μελών του ΔΣ είναι διαθέσιμα και γνωστά σε όλο τον κόσμο της Λεπτοκαρυάς και με μια απλή κλήση τους, θα μπορούσαν να τους απαντηθούν όλα τα ερωτήματα. Οι χαρακτηρισμοί που μοναδικό σκοπό έχουν να προσβάλλουν, να μειώσουν προσωπικότητες και να αφήσουν λανθασμένες εντυπώσεις με απώτερους σκοπούς μας αφήνουν παντελώς αδιάφορους.

           ΤΟ Δ.Σ. της Πνευματικής Κίνησης Λεπτοκαρυάς 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ