Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ATTACK-A στο OLYMPUS MARATHON... "ΠΛΑΛΟΥΝΤΑ"

 



Μια απροσδόκητη έκπληξη μας επεφύλασσε για φέτος το ΔΣ του Olympus Marathon καθώς εκτός από τις καθιερωμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις που συνοδεύουν πάντα αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός, αυτή τη φορά φιλοξενεί επίσης το "φαινόμενο Attack-a" στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του. Μάλιστα, ο θίασος "Attack-a" έχει ετοιμάσει μια ολοκαίνουργια, πρωτότυπη κωμωδία για την περίπτωση, με τον χαρακτηριστικό τίτλο: "ΠΛΑΛΟΥΝΤΑ" που στην κοινή καθομιλουμένη σημαίνει "ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ".

Ο θίασος "Attack-a" έκανε μια εκρηκτική αρχή το 2017 με το αποκλειστικό του έργο "ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΣΕ ΚΡΙΣΗ" και συνέχισε να συγκλονίζει το κοινό  με τις πρωτότυπες δημιουργίες του μέχρι και σήμερα. Έχει αφήσει έντονο αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία χάρη στις ιδιαίτερες ερμηνευτικές ικανότητες των μελών του, την καλλιέργεια του τοπικού γλωσσικού ιδιώματος, την υψηλή αντίληψη του κωμικού στοιχείου αλλά κυρίως για τις προχωρημένες θεματικές συλλήψεις των έργων του με χαρακτηριστικό παράδειγμα την πρόσφατη παραγωγή του: "ΑΝΑΚΑΤΩΜΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ" όπου μετέφρασε τη θεωρία των παραλλήλων συμπάντων σε καθημερινό βίωμα με διακλαδωμένες κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις.

Κάτι εξίσου προχωρημένο και με πολύ περισσότερο γέλιο υπόσχεται καί για αυτή τη φορά...

 Τα μέλη του επίσης έχουν δηλώσει τα εξής :

"Η  συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις του Olympus Marathon δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η Attack-a " γνωρίζει καλά από "μαραθώνιες διαδρομές" και εμπόδια στην επταετή της πορεία μέχρι σήμερα. Δέχτηκαμε λοιπόν με χαρά την πρόταση του ΔΣ του Olympus Marathon και ετοιμάσαμε μια καινούργια κωμωδία για να τη μοιραστούμε μαζί σας αφιλοκερδώς καθώς η ανιδιοτελής προσφορά και η αλληλεγγύη αποτελούν δομικά χαρακτηριστικά του θιάσου."

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:30 στο θεατράκι ( πάρκο Λιτοχώρου) θα περιμένουμε με αγωνία αυτή τη νέα παραγωγή.

Το έργο γράφει και σκηνοθετεί ο Σάκης Στρογγύλης, τη χορογραφία υπογράφει ο Στέλιος Ζορμπάς ενώ το διαφημιστικό υλικό και την επεξεργασία των ηλεκτρονικών εντύπων έχει επιμεληθεί ο Νίκος Ραφαηλίδης. Την επεξεργασία ήχου σε στούντιο για το τραγούδι της παράστασης έχουν κάνει οι : Χρήστος Γιαννουλόπουλος και Κωστής Μπαλανίκας και το έχει ερμηνεύσει η Μαρία Σβάρνα. Η διασκευή των στίχων έχει γίνει επίσης από τον Σάκη Στρογγύλη.

 

Παίζουν:

Φωτεινή Σβάρνα

Μαρία Παπαθανασίου

Δώρα Μύτηλη

Νίκος Ραφαηλίδης

Μπύρος Μιχάλης

Σάκης Στρογγύλης

 

Χορεύουν:

Φωτεινή Σβάρνα

Στέλιος Ζορμπάς

 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ