Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

The Voice: Εντυπωσίασε κριτές και κοινό η Σίσσυ Πολυδώρου από το Λιτόχωρο!!

 


Ρουβάς, Παπαρίζου και Αργυρός γύρισαν στην πρώτη νότα!!



Η Σίσσυ επέλεξε να ερμηνεύσει το τραγούδι ''Ζηλεύω'' και πριν προλάβει να τραγουδήσει την δεύτερη λέξη από το τραγούδι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς πάτησαν κατευθείαν το πολυπόθητο κουμπί.

Από την άλλη, ο Πάνος Μουζουράκης άφησε λίγα λεπτά μέχρι να πατήσει το κουμπί, καθώς ήθελε να την απολαύσει περισσότερο, χωρίς να δει ποια είναι. Ο Σάκης Ρουβάς αμέσως σηκώθηκε από την καρέκλα, πήγε δίπλα του και προσπαθούσε να του πατήσει το κουμπί.


Αφού, η Σίσσυ τελείωσε με την ερμηνεία της, αμέσως οι τέσσερις κριτές ''έπεσαν'' πάνω της και προσπάθησαν ο καθένας ξεχωριστά να την πείσει να πάει με την ομάδα του, με την Έλενα Παπαρίζου μάλιστα να γονατίζει. Η πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια του τόπου μας επέλεξε τελικά να πάει με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.


Την παράσταση έκλεψε και η μητέρα της, Σταμέλα Πολυδώρου, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους κριτές. Την Σίσσυ Πολυδώρου, όπως είπε και η μητέρα της, το Λιτόχωρο(αλλά και οι γύρω περιοχές Πιερίας και Λάρισας) τη γνωρίζουν. Για την αισθαντική χροιά της αλλά και τους χαμηλούς τόνους που δουλεύει προχωρώντας βήμα βήμα. Ήρθε η ώρα να τη μάθει και η υπόλοιπη Ελλάδα. Σίσσυ από καρδιάς καλή επιτυχία!!! Τα καλύτερα έρχονται...


Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την παρουσία της:





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ