Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δήμος Δίου-Ολύμπου | Ανακοίνωση: Έως τις 5 Ιουλίου οι αιτήσεις για χρήση κοινόχρηστων χώρων (τραπεζοκαθίσματα/εμπορεύματα)



Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ανακοινώνει ότι, όσοι δημότες κάνουν χρήση ή ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση κοινόχρηστου χώρου (πεζοδρόμια, πλατεία, πεζόδρομοι κ.λπ.) για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων ή εμπορευμάτων για το έτος 2022, έχουν υποχρέωση να προσέλθουν στο Δήμο και να υποβάλλουν αίτηση έως 5/7/2022, προκειμένου να τους χορηγηθεί άδεια χρήσης όπως ορίζουν οι διατάξεις του Ν.1080/80, σε συνδυασμό με τις διατάξεις της υπ’αριθ.117/2016 απόφασης Δ.Σ. του Δήμου και των διατάξεων του Ν.4688/2020, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, που αφορά στις ρυθμίσεις για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (λόγω πανδημίας κορωνοιού).

Επισημαίνεται ότι, η χρήση κοινόχρηστου χώρου χωρίς καταβολή του αντίστοιχου τέλους, θεωρείται αυθαίρετη. Επομένως, εάν ο ενδιαφερόμενος μετά την υποβολή της αίτησης καταλάβει κοινόχρηστο χώρο, χωρίς να περιμένει να του χορηγηθεί η άδεια, θεωρείται ότι χρησιμοποιεί το χώρο αυθαίρετα και υπόκειται στις κυρώσεις που προβλέπουν οι ανωτέρω διατάξεις.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ