Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λιτόχωρο: Το e-elpida βρέθηκε στο φιλανθρωπικό 1st second hand bazaar!

 


Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία έλαβε χώρα στο θέατρο του πάρκου στο Λιτόχωρο σήμερα Κυριακή 22 Μαΐου. 

Η ΕΚΟGREECE με την πολύτιμη συμβολή και οργάνωση της ΑΛΚΗΣ Δίου και τη στήριξη της Κοινότητας Λιτοχώρου και του Δήμου Δίου Ολύμπου, διοργάνωσαν ένα φιλανθρωπικό παζάρι με μεταχειρισμένα αντικείμενα. Σκοπός της εκδήλωσης, η κοινωνική ευαισθητοποιηση για την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποιηση αντικειμένων. 



Συγκεκριμένα όλη την προηγούμενη εβδομάδα, οι κάτοικοι της περιοχής μπορούσαν να πηγαίνουν στο χώρο της ΑΛΚΗΣ ΔΙΟΥ ρούχα, υποδήματα, κοσμήματα, παιχνίδια και άλλα πράγματα που δεν τους ήταν χρήσιμα πια. 

Στη φωτογραφία ο προπονητής της ΑΛΚΗΣ Δίου Θεόδωρος Χανδρος με την τοπική σύμβουλο και φιλόλογο Ιωάννα Χασιωτη όπου μαζί με την προπονητρια του συλλόγου Ιωάννα Καραλεξη, επωμιστηκαν το μεγαλύτερο βάρος της συλλογής και της οργάνωσης των αντικειμένων.

Οι επισκέπτες του παζαριού είχανε τη δυνατότητα να πάρουν οτιδήποτε τους άρεσε έναντι αντιτίμου της επιθυμίας τους. Τα έσοδα θα διατεθούν στην Εξωτερική Ιεραποστολη στην Τανζανία. 
Το e-elpida επικροτεί και στηρίζει τέτοιες εκδηλώσεις, συγχαίρει τους διοργανωτές και εύχεται να υπάρξουν και άλλες παρόμοιες. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ