Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Πιερικός Αρχέλαος προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Νεανίδων (U18, Α' Όμιλος)!! Χθες την Κυριακή 17/4, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Πύρρος Δήμας», στο Λιτόχωρο νίκησε με 56-50 τους Πάνθηρες Καβάλας. 

 





Οι αγώνες μπαράζ έγιναν στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιτοχώρου «Πύρρος Δήμας», το τριήμερο 15, 16 και 17 Απριλίου 2022 και, εκτός από τον Πιερικό-Αρχέλαο και την Καβάλα, συμμετείχε και ο «Ηρακλής» Κοζάνης, τον οποίο νίκησε ο Πιερικός-Αρχέλαος την περασμένη Παρασκευή με 63-41.

Ο αγώνας της Κυριακής, 17/4/2022, μεταξύ τού Πιερικού-Αρχελάου και του Α.Κ.Κ. Καβάλας «Οι Πάνθηρες», ήταν εξαιρετικά δύσκολος αλλά και σκληρός και τελικά έληξε με 56-50 υπέρ της ομάδας της Κατερίνης. (Κιολέογλου Ν. 26, Δημολιού 11, Ζαρκανέλα 11, Παπανικολάου 5 , Κιολέογλου Π. 3, Γεωργιάδου, Γελαστοπούλου, Αλμπάνη, Στράτου, Κόκκαλη, Ζαμάνη, Σισμανίδου.) Προπονητής ο Θ. Τσάτσας.

Τον αγώνα παρακολούθησε πλήθος κόσμου από την Κατερίνη και την γύρω περιοχή και παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Δήμου Δίου-Ολύμπου κ. Γερολιόλιος και ο βουλευτής Πιερίας κ. Μπαραλιάκος και ο αντιδήμαρχος κ. Πατσιαρίκας.

Τελική βαθμολογία των μπαράζ, Πιερικός Αρχέλαος 4, «Πάνθηρες» Καβάλας 3, Ηρακλής Κοζάνης 2. Η ομάδα της Κατερίνης πέτυχε 119 πόντους και δέχθηκε 91, η ομάδας της Καβάλας πέτυχε 121 και δέχθηκε και 103 και η ομάδα της Κοζάνης πέτυχε 88 και δέχθηκε 134.

Το e-elpida κάλυψε το τουρνουά με ζωντανές μεταδόσεις στη σελίδα του στο fb.










ΤΟ




















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ