Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΤΡΟΥΣ

 

Στην Ιερά Αγρυπνία θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος

Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό του Πολιούχου Θεσσαλονίκης Αγίου Μεγαλομάρτυρος ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του Μυροβλύτου θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία (21:00-00:30), στο πλαίσιο του Προγράμματος των εορταστικών εκδηλώσεων για την πανήγυρη του Ιερού Ναού.
Κατά την Αγρυπνία θα τεθούν σε προσκύνηση η Ιερά Εικόνα Παναγίας Πορταΐτισσας, αντιγράφου της Ιεράς Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους, και το Ιερό Λείψανο του εν Αγίοις Πατρός ημών Γρηγορίου (Καλλίδη).
Στην Ιερά Αγρυπνία θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος, κατόπιν ευλογίας του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου.
Θα ψάλει πολυμελής νεανική χορωδία μελών του Συλλόγου «Φιλαθωνίτες», αποφοίτων-φοιτητών της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και μαθητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς μας Μητροπόλεως,υπό τη διεύθυνση του Διευθυντή Δημητρίου Μανούση.
Καλούνται τα μέλη και τα στελέχη του Γραφείου Νεότητος να συμμετάσχουν στην Ιερά Αγρυπνία.
Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να συμμετάσχουν θα δρομολογηθεί λεωφορείο από την Κατερίνη.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.
Όσοι επιθυμούν να μετακινηθούν με το λεωφορείο θα πρέπει να το δηλώσουν έγκαιρα στον π. Διονύσιο Γκόλια (κιν. 6944 959168), από τον οποίο θα λάβουν και τις σχετικές πληροφορίες.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Χορωδία θα πρέπει οπωσδήποτε να φορούν ράσο και να δηλώσουν νωρίτερα τη συμμετοχή τους στον χοράρχη Δημήτριο Μανούση (κιν. 6974 797105).
Όσοι Ιερόπαιδες και Διακονητές επιθυμούν να διακονήσουν θα πρέπει να το δηλώσουν έγκαιρα στον Διάκονο π. Μελέτιο Παράσχου (κιν. 6949 130713).
Σας περιμένουμε με χαρά, εσάς και τους φίλους σας, στη λατρευτική αυτή σύναξη μετοχής στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας και στην προσευχή ενώπιον ιερών Εικόνων και Λειψάνων Αγίων της Πίστεώς μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ