Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στρατιωτικός γάμος με χρυσές και μπλε αποχρώσεις στην Καρίτσα Πιερίας

 



Ένας λαμπρός γάμος διαφορετικός από τους υπόλοιπους…



Ο γνωστός επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού Πέτρος Τασιώνας πάντρεψε την κόρη του Ασπασία Τασιώνα, Αρχιλοχία, Ιπτάμενη μηχανοσυνθέτρια στα ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού με τον καλαματιανό Βασίλη Αθανασίου, Υπολοχαγό στις Ειδικές Δυνάμεις.


Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στην Καρίτσα Πιερίας.

Το σκηνικό του γάμου ήταν βγαλμένο από παραμύθι!


Κυρία της τιμής η αδερφή της νύφης Κατερίνα Τασιώνα, η οποία έλαμψε στη διάρκεια του μυστηρίου. Η νύφη ήταν λαμπερή με ένα αριστοκρατικό νυφικό και μια τιάρα.




Ήταν ένας γάμος άψογος που γέμισε χαρά τις δύο οικογένειες και η συγκίνηση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των γονιών, των συγγενών και φίλων που παραβρέθηκαν.
Οι συνάδελφοι του γαμπρού –ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις- σχημάτισαν αψίδα με τα ξίφη τους, αποδίδοντας τιμές στους νεόνυμφους. Οι νεόνυμφοι με τη σειρά τους πέρασαν κάτω από τα ξίφη.
Εννοείται πως όπως σε κάθε στρατιωτικό γάμο, έτσι και σε αυτόν, τηρήθηκε το έθιμο των «καψονιών» στο γαμπρό από τους συναδέλφους του.




Στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα Δρούγκα. Το ζεύγος χόρεψε ένα καυτό αργεντίνικο τάνγκο, αφήνοντάς τους όλους άφωνους.Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, η νύφη χόρεψε με όλους τους προσκεκλημένους και η βραδιά έκλεισε με τις ευχές όλων για υγεία και ευτυχία στο νέο ζευγάρι που αρχίζει τώρα τη ζωή του.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ