Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος στο Δημοτικό συμβούλιο για το μείζον θέμα του Ολύμπου!

 



Στο ξεκίνημα του Δημοτικού συμβουλίου πριν λίγη ώρα τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος Δίου Ολύμπου ,Βαγγέλης Γερολιόλιος, για το καυτό θέμα του εισιτηρίου (ή τέλους ανταπόδοσης όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος) στον Όλυμπο.

Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι αντέδρασε και επικοινώνησε άμεσα με το Υπουργείο και πως το Προεδρικό Διάταγμα δεν αφορά το εισιτήριο στον Όλυμπο αλλά για διάφορα άλλα ζητήματα και το αναμένει ο Δήμος εδώ και μια δεκαετία. Για το εισιτήριο διέρρευσε κακώς όπως είπε ένα υπηρεσιακό προσχέδιο και θα υπάρξει διαβούλευση με όλους τους αρμόδιους φορείς και συλλόγους. Επίσης σημείωσε ότι τα ποσά που αναφέρονται για το τέλος και για κάρτες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Εκφράζοντας και την προσωπική του άποψη, όπως είπε, κάλεσε τον κόσμο να διαβάσει την τοποθέτηση του προέδρου του Εθνικού Δρυμού κ. Άρη Νίκα ( ΕΛΠΙΔΑ: Άρης Νίκας: "Πώς θέλουμε τον Όλυμπο;" (e-elpida.blogspot.com) για την κατάσταση που επικρατεί στον Όλυμπο. Παράλληλα ζήτησε να μείνουν μακριά οι πολίτες από κορόνες λαικισμού και τόνισε ότι "Ο Όλυμπος πονάει" και θα πρέπει να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα προστασίας όπως ένα πιθανό τέλος ανταπόδοσης αρκεί να μην είναι μόνο εισπρακτικού χαρακτήρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ