Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ" ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ!!

ΡΕΣΙΤΑΛ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ!



Μια υπέροχη βραδιά χάρισε στους παρευρισκόμενους ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Εφέσου "Το Στουπί". Με βασικό σημείο αναφοράς την τήρηση των μέτρων το κέφι δεν έλειψε στιγμή από την πάντοτε ξεσηκωτικη ορχήστρα με τον Παναγιώτη Μπόρα στο κλαρίνο, τον Παναγιώτη Τουρνά και την Στέλλα Παπανασταση στο τραγούδι, τον Κώστα Σακκουλα στα πλήκτρα και τον Κώστα Τσιμπουκα στα τύμπανα.

Από την πρώτη στιγμή διέκρινε κανείς την οργανωτικότητα που υπήρχε στο κομμάτι των μέτρων. Γάντια στην είσοδο, αντισηπτικα σε κάθε τραπέζι, αποστάσεις τουλάχιστον δύο μέτρα μεταξύ των τραπεζιών και κολλημένα χαρτιά σε κάθε τραπέζι όπου ενημέρωναν για τα μέτρα.

Παράλληλα 3 φορές έγιναν συστάσεις υπενθύμισης της τήρησης των μέτρων και από το μικρόφωνο!!

Τον λόγο στο ξεκίνημα της βραδιάς πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου Θωμάς Παπαθεοχάρης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Δήμο Δίου Ολύμπου για την συνδιοργάνωση και τους Βουλευτές κ. Άννα Μάνη, κ. Φώντα Μπαραλιακο και κ. Μπέτυ Σκουφα για την σημαντική οικονομική ενίσχυση αναφέρθηκε στην τόλμη του συλλόγου να διατηρήσει τα έθιμα ενώ ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο κόσμος δεν πειθαρχεί στα μέτρα θα διακόψει την εκδήλωση.

Στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον Αντιδήμαρχο Δίου κ. Θανάση Καλαϊτζή, ο οποίος συνεχάρη τον σύλλογο γιατί τόλμησε σε μια περίοδο όπου ο κόσμος έχει ανάγκη τα πολιτιστικά δρώμενα.

Απόσπασμα από τον χαιρετισμό του κ. Καλαιτζή:


Συγχαρητήρια για την οργάνωση έδωσε και ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Ν. Εφέσου κ. Κατιρτζης και στη συνέχεια τον λόγο πήρε η ορχήστρα.


Το παρών έδωσαν στην εκδήλωση οι Αντιδήμαρχοι Δίου Ολύμπου κ. Καλαϊτζής Αθανάσιος ,κ. Καραλής Γεώργιος και κ. Κουριατης Κώστας καθώς και πλήθος εκπροσώπων των ΔΣ των πολιτιστικών συλλόγων της Πιερίας (Πνευματική κίνηση Λεπτοκαρυάς, Χορευτικός Όμιλος Κατερίνης, Σύλλογος Μικρασιατών Κατερίνης, Παιδεία και παράδοση, Σύλλογος Σαρακατσαναίων, Θρακική Εστία Κατερίνης κ.α.)








Κέφι μάλιστα υπήρχε και στα γειτονικά μπαλκόνια!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ