Μιας και ειναι ώρα για ενα τσιπουράκι σκέφτηκα να κάνω ένα διαφορετικό μεζεδάκι. Χτες έκανα λίγο τυρί φέτα. Σημερα έκανα ψωμί και κράτησα λίγο ζύμη, έκοψα τη φέτα σε δυο κομμάτια τετράγωνα. Το πρώτο πήρα λίγο ζυμαρακι και τύλιξα τη φέτα μεσα και μετά την περασα με σουσάμι να πάει παντού. Το δεύτερο κομμάτι το έκανα σαν σνίτσελ. Δηλαδή το έβρεξα , το αλεύρωσα, το πέρασα απο αυγο και στο τέλος σε σουσάμι. Τα τηγάνισα με ελαιόλαδο και τα σέρβιρα στο πιατάκι με ενα κουταλάκι μέλι. Στο ενα έβαλα φρέσκια ρίγανη και στο άλλο φρέσκο λεμονοθύμαρο . Δοκιμάστε ειναι υπεροχο.
Το τσίπουρο ειναι απο την περιοχή μας που εχει εξαιρετική ποιότητα με γλυκάνισο και χωρίς. Επίσης κάποιοι βγάζουν απο κούμαρα.
Το τσίπουρο ειναι απο την περιοχή μας που εχει εξαιρετική ποιότητα με γλυκάνισο και χωρίς. Επίσης κάποιοι βγάζουν απο κούμαρα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου