Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ!!!




Τις προοπτικές του Φεστιβάλ Ολύμπου, τις δυνατότητες στενής συνεργασίας και υποστήριξης του κορυφαίου πολιτιστικού θεσμού της Πιερίας και της Βόρειας Ελλάδας, είχα την ευκαιρία να συζητήσω στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο Γρηγόρη Παπαχρήστο και τα μέλη της διοίκησης του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου.

Ενημερώθηκα για τον προγραμματισμό της διοίκησης και τις προετοιμασίες της φετινής διοργάνωσης, το σχεδιασμό και τις πρωτοβουλίες του Οργανισμού για την προώθηση και προβολή του προγράμματος και των παράλληλων εκδηλώσεων, που θα υλοποιηθούν το φετινό καλοκαίρι.

Από την πλευρά μου, συνεχάρην τη διοίκηση για το έργο της και τη συνεχή της προσπάθεια να προωθήσει πολιτιστικά αλλά και τουριστικά το νομό Πιερίας και αναφέρθηκα στους άξονες του προγράμματος της δημοτικής μας παράταξης για τον τομέα του Πολιτισμού και ειδικότερα για την πρόθεσή μας για στενή συνεργασία και υποστήριξη του θεσμού του Φεστιβάλ Ολύμπου.

Τόνισα πως, με δεδομένο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εκδηλώσεων φιλοξενείται σε πολιτιστικές υποδομές που έχουν έδρα τους το Δήμο Δίου-Ολύμπου, ο δήμος οφείλει να σταθεί όχι απλά αρωγός, αλλά υποστηρικτής και συμμέτοχος.

Είμαι πεπεισμένος ότι τα οφέλη από την υποστήριξη και ενδυνάμωση του Φεστιβάλ Ολύμπου θα αποδώσουν τα μέγιστα στο τουριστικό, πολιτιστικό προϊόν του δήμου μας, και αυτή τη μοναδική ευκαιρία δεν θα την αφήσουμε ανεκμετάλλευτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ