Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΜΕΡΟΠΗ ΦΑΡΜΑΚΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ


Η ΜΕΡΟΠΗ ΦΑΡΜΑΚΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ

Την υποψηφιότητα της Μερόπης Φαρμάκη με τον συνδυασμό της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Αστέριος Φαρμάκης. Η κα Φαρμάκη, με καταγωγή από το Λιτόχωρο, ασχολείται με τις αγροτικές επιχειρήσεις από 25 ετών και έχει σπουδές στον τουριστικό κλάδο.

«Καλωσορίζουμε την Μερόπη Φαρμάκη στο συνδυασμό της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δήμου Δίου – Ολύμπου. Πρόκειται για ένα άτομο που διακρίνεται ιδιαίτερα για την εντιμότητα, ακεραιότητα και ευθύτητα του χαρακτήρα της καθώς και το θάρρος της γνώμης της. Η αγάπη της για τον τόπο και τον συνάνθρωπο την οδήγησαν στην συμμετοχή της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με τον συνδυασμό μας και στον κοινό αγώνα για ένα ΔΗΜΟ ΙΣΧΥΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», τόνισε ο κ. Φαρμάκης.

«Μεγάλωσα έχοντας ως αρχές στη ζωή μου την εντιμότητα, το ήθος, το θάρρος της γνώμης. Έχω δώσει πολλές μάχες στον επαγγελματικό στίβο και συγκεκριμένα στους τομείς του τουρισμού και της αγροτικής επιχειρηματικότητας. Η αγάπη μου για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του, η αναγνώριση της ανάγκης η διοίκηση του Δήμου Δίου – Ολύμπου να περάσει σε άξιους και ακέραιους ανθρώπους, που μπορούν να οδηγήσουν τον Δήμο μας σε μια νέα εποχή με οδήγησαν στην απόφαση να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του Αστέριου Φαρμάκη», δήλωσε η Μερόπη Φαρμάκη.

Βιογραφικό

Η Μερόπη Φαρμάκη γεννήθηκε στο Λιτόχωρο, κόρη του Αχιλλέα Φαρμάκη και της Ελένης.
Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Λιτοχώρου. Στη συνέχεια φοίτησε στο δημόσιο ΙΕΚ ως Ειδικός Τουριστικών Επιχειρήσεων και τροφοδοσίας.

Εργάστηκε σε τουριστικές επιχειρήσεις της Πιερίας.
Είναι πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας με άριστη γνώση αυτής και άδεια διδασκαλίας στον Ιδιωτικό τομέα. Από το 1998 έως σήμερα παρακολούθησε πλήθος πιστοποιημένων σεμιναρίων.

Από το 2000 ασχολείται με τις αγροτικές επιχειρήσεις ως παραγωγός και έμπορος σιτηρών με αξιόλογη επαγγελματική πορεία στον αγροτικό τομέα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ