Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΖΙΑΚΑ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ








Στην αίθουσα του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο Λιτόχωρο, εγκαινιάζεται την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018, η ατομική έκθεση έργων τέχνης της Ελένης Ζιάκα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 18 Αυγούστου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά, από τις 7.30 το απόγευμα έως τις 10.30 το βράδυ.

Καθένας από εμάς φέρνει μέσα του τη δική του θάλασσα, το δικό του τόπο, τις δικές του αναμνήσεις ως καταφύγια προσωπικής γαλήνης. Η δημιουργός Ελένη Ζιάκα «αιχμαλωτίζει» τα δικά της συναισθήματα και εικόνες, στις υπέροχες καλλιτεχνικές δημιουργίες που παρουσιάζονται στην ατομική της έκθεση.Πίνακες ζωγραφικής, με θεματολογία την άνοιξη, το καλοκαίρι, τη μουσική, το Λιτόχωρο, έργα τέχνης που μυρίζουν «θάλασσα», αποτελούμενα από πέτρες, κοχύλια, αστερίες, μας ταξιδεύουν στην Ελλάδα και μας θυμίζουν προσωπικά μας ταξίδια, βιώματα, εικόνες, μυρωδιές αλλά και συναισθήματα.

Το πάθος της για δημιουργία και έκφραση ενώνονται με το αστείρευτο ταλέντο της, χαρίζοντάς μας πίνακες ζωγραφικής και ποικίλες κατασκευές , οι οποίες εμπνέονται από το ελληνικό φως και μας χαρίζουν πάντα μία νότα αισιοδοξίας, ελπίδας και θετικής ενέργειας.

Η Ελένη Ζιάκα έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα, ενώ πρόσφατα συμμετείχε στην 4η Ομαδική Έκθεση της Ένωσης Τεχνών Ελλάδος, με τίτλο «ΜΩΣΑΙΚΟ ΤΕΧΝΩΝ» που έλαβε χώρα στη Βιέννη στον εκθεσιακό χώρο «Der kunstraum Ringstrasse Gallerie», για την ανάδειξη της φιλίας, της ειρήνης και του πολιτισμού.














πηγή: http://dionolymposguide.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ