Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟΨΕ Η "ΑΤΑΚΑ" ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!!



ΣΗΜΕΡΑ 16/8 Η ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...ΔΡΑΜΑΤΑ»
ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.(ΦΩΤΟ)

Σήμερα Πέμπτη 16/8 στις 9.00μμ, η θεατρική ομάδα «ΑΤΑΚΑ» παρουσιάζει εκτάκτως  το φετινό της έργο με τίτλο «ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ...ΔΡΑΜΑΤΑ» στο αμφιθέατρο του πάρκου Λιτοχώρου.
 Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ στο τέλος της βραδιάς ένας τυχερός θα παραλάβει άμεσα μία τηλεόραση “Plasma” μετά από κλήρωση.
   Λαχνοί διακινούνται απο μέλη της «ΑΤΑΚΑ» και του Συλλόγου Γυναικών Λιτοχώρου με το συμβολικό αντίτιμο του 1 (ενός) ευρώ. Η συμμετοχή είναι προαιρετική.

     Για ό,τι αφορά την αποψινή εκδήλωση, η ομάδα μεταξύ άλλων αναφέρει:

«...Πέρασε ένας χρόνος παρα μία ημέρα απο την τελευταία παράσταση του έργου: ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΣΕ ΚΡΙΣΗ που παρουσιάσαμε σε αυτό εδώ το θέατρο στις 17 Αυγούστου του 2017!

Κατά την αποφώνηση τότε, δηλώσαμε επίσημα οτι δεσμευόμαστε για καινούργιο έργο μέσα στο 2018...και...σήμερα, με χρονική σημειολογία είμαστε πάλι εδώ... με το νέο μας έργο «ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...ΔΡΑΜΑΤΑ» και υποσχόμαστε μια ξεκαρδιστική  και συνάμα βαθειά συγκινητική βραδιά...»

Το φετινό έργο παίχτηκε ήδη τρείς φορές τον περασμένο Μάϊο στην αίθουσα του πρώτου δημοτικού σχολείου Λιτοχώρου και
αγκαλιάστηκε πλατιά απο τους εκατοντάδες θεατές που πλυμμήρισαν την αίθουσα καί στις τρείς παραστάσεις...

 Πρόκειται για ακόμη μία πρωτότυπη δημιουργία της ίδιας της ομάδας απο τα κείμενα μέχρι τους στίχους, απο τη μουσική μέχρι τις χορογραφίες, τα σκηνικά και τα κοστούμια... και με μια σειρά απο ιστορίες που εκτυλίσσονται ταυτόχρονα, ξεκινά με τολμηρή πολιτική και κοινωνική σάτυρα για να καταλήξει στο τεράστιο ανθρώπινο δράμα: «την ακραία φτώχεια, την ανασφάλεια, την εκμετάλλευση, το φασισμό, την προσφυγιά, τον πόλεμο και το θάνατο...»

Μέσα απο αυτές τις ιστορίες διέρχεται παραστατικά όλο το φάσμα της επικαιρότητας στο βαθμό που η λαϊκή μούσα προλαβαίνει να τη συλλάβει, να την καταγράψει και να την καταγγείλει σε όλους τους τόνους με λόγο, κίνηση, βίωμα και συλλογικό ανάστημα.

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ