Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Με αφορμή την ανάρτηση φίλου του blog μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,αποφασίσαμε να επισκεφθούμε τον εκθεσιακό χώρο του κ. Χρήστου Σταθακόπουλου και ανακαλύψαμε έναν μικρό θησαυρό.
Ο κ.Χρήστος Σταθακόπουλος , συνταξιούχος ταχυδρομικός διανομέας, μας υποδέχθηκε με χαρά στον χώρο που διατηρεί κατω απο το λύκειο Λιτοχώρου και ξεκίνησε κατευθείαν την ξενάγηση.









Ένα αποθηκάκι μετατράπηκε σε ένα μικρό μουσείο για το Λιτόχωρο με παλιές φωτογραφίες , αποκόμματα εφημερίδων και όλες τις εκδόσεις βιβλίων που σχετίζονται με τον τόπο μας.Με ζωντάνια και χαρα ο κ. Χρηστος μας έδειχνε φωτογραφίες και είχε μια ιστορία για καθεμία απο αυτές.
Η προσμονή για ένα γραμμα και η χαρά μολις εμφανιζόταν ο κ.Χρηστος ,τα γλέντια ,οι συνεστιάσεις οι χοροί συλλόγων αποτυπώνονται στις φωτογραφίες απο το παλιό Λιτόχωρο που εχει στην κατοχή του ο κ. Χρήστος.




















Ο κ.Χρήστος αγαπάει πολυ το Λιτόχωρο , την οικογένειά του και τη δουλειά του και όλα αυτα φαίνονται στοον χώρο του καθώς εκτος απο τα παραπάνω εκθέτει και αναμηστικά διπλώματα και πλακέτες τα οποία του έχουν δοθεί, μετάλια των εγγονών και των δισέγγονων του καθώς και σπάνια γραμματόσημα.









Εάν θέλετε και εσείς να κάνετε μια βουτιά στην ιστορία του Λιτοχώρου επισκεφθείτε τον κ.Χρηστο.Αφιερώστε μια ωρα ενα πρωινό και γνωρίστε τον τόπο μας καλύτερα.Αξίζει!!!

Χρήστος Σταθακόπουλος
συνταξιούχος ταχυδρομικός διανομέας
τηλ.: 2352084084

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ