Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ




Καθαρή Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018, εκοιμήθη εν Κυρίω, ο Θεολόγος,Δημήτρης Κυριακού, Διευθυντής τού Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, ο οποίος νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο τής πόλης.

Ο Δημήτρης Κυριακού υπηρέτησε τον Δήμο Κατερίνης ως Δημοτικός Σύμβουλος ενώ διετέλεσε Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δήμαρχος έως τα μέσα τής δεκαετίας τού ’90. Μετά το πέρας τής θητείας του στον Δήμο Κατερίνης ακολούθησε σταδιοδρομία στην εκπαίδευση.
Για αρκετούς μήνες ταλαιπωρήθηκε από τη γνωστή ασθένεια της εποχής μας. Το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο Νοσοκομείο Κατερίνης, επειδή επιδεινώθηκε η υγεία του. Και σήμερα, Καθαρή Δευτέρα, έφυγε για την αιωνιότητα.
Αφήνει πίσω την καλή του σύζυγο και τρία παιδιά…
Ο καλός Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του.
Η οικογένεια του Δημήτρη εκφράζει την παράκληση: Αντί για στεφάνια, όσοι θέλουν, ας δώσουν χρήματα στον σύλλογο Καρκινοπαθών «Η Αγία Αικατερίνη».



Σήμερα Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κατερίνης, από τις 2.00 το μεσημέρι έως τις 4.00 το απόγευμα θα βρίσκεται εκεί το φέρετρο του αγαπητού Δημήτρη, ώστε να τον αποχαιρετίσουν συγγενείς, αγαπημένα πρόσωπα, φίλοι, συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, μαθήτριες και μαθητές τού Μουσικού Σχολείου Κατερίνης κ.ά. Και λίγο μετά τις 4.00 το απόγευμα θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ