Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ!!! ΤΟ e-elpida.blogspot.gr ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...





Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δίου Ολύμπου με θέμα την ανάπλαση της οδού Αγίου Νικολάου.
Η πλειοψηφία των επιχειρήσεων δεν λειτουργεί καθώς οι επαγγελματίες που θίγονται από την ανάπλαση αλλά και πολλοί απλοί δημότες έδωσαν το παρόν για να εκφράσουν την αντίθεση τους στο επικείμενο έργο.Στην αίθουσα αναρτήθηκε πανό το οποίο γραφει "οχι σε πεταμένα λεφτά, όχι σε έργα βιτρινας".
Είναι μια από τις λίγες φορές που ο κόσμος του Λιτοχωρου αντιστέκεται τόσο σθεναρά και συγκροτημένα σε απόφαση του δήμου.
Η αίθουσα του δήμου καθώς και οι χώροι του ορόφου γύρω απ' αυτή ήταν ασφυκτικά γεμάτοι καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης.
Οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών πήραν το λόγο εκθέτοντας τα επιχειρήματα τους στη δημοτική αρχή χειροκροτουμενοι από τους παρευρισκόμενους.
Πολλα παράπονα προκάλεσε η κακή ακουστική της αίθουσας.
Η ένταση ανέβηκε  (στο επιτρεπτό) όταν το λόγω πήρε να μιλήσει η δημοτική αρχή καθώς πρότεινε λύσεις για τα προβλήματα (πάρκινγκ πίσω από το πάρκο..κ. α) οι οποίες σύμφωνα με τον κόσμο δεν είναι υλοποιησιμες.
Το ενδιαφέρον μετά από τις τοποθετήσεις συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης τράβηξε η τοποθέτηση του προιστάμενου της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου ,η οποία διακόπηκε, καθώς και οι τοποθετήσεις δημοτών οι οποίοι έδειξαν να γνωρίζουν καλά το σχέδιο αφού πρότειναν και λύσεις στα προβλήματα που δημιουργούνται.
Ο δήμαρχος κ.Δημοπουλος έρχονταν συχνά σε αντιπαράθεση με τους επαγγελματίες πάντα  με την ένταση να ανεβαίνει σε αρκετά περιπτώσεις.
 Η κίνηση των επαγγελματιών κατά του έργου φαίνεται να  έχει επιδράσει στη γνώμη συμβούλων και της συμπολίτευσης καθώς η κ.Λελα Γιαννακα-Βλαχοπουλου, ο κ. Λαππας και ο κ.Φώλιος παρότι ταχθηκαν υπέρ της ανάπλασης και επεσημαναν την χρησιμότητα της,τελικά συστρατεύθηκαν με τον κόσμο .
Η ψηφοφορία καταγράφηκε στα πρακτικά ως "ομόφωνη ψηφοφορία ενάντια στην υλοποίηση του έργου".






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ