Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ



Το blog μας είναι και πάλι εδώ μετά από ένα μικρό διάλειμμα.

Μετά την τεράστια απήχηση που είχε στον κόσμο του Λιτοχωρου, για την οποία σας ευχαριστούμε πολύ, συνεχίζουμε με γνώμονα την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ασχοληθήκαμε κυρίως με τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον Πολιτιστικό Όμιλο Λιτόχωρο, την δημοτική χορωδία Λιτοχωρου "Ιωάννης Σακελλαριδης", την θεατρική ομάδα "ΑΤΑΚΑ" που δρα υπό την αιγίδα του συλλόγου γυναικών Λιτοχωρου, την χορωδία του ιδρύματος Σακελλαριδη, την θεατρική ομάδα του πολιτιστικού ομίλου "ΓΕΝΕΣΙΣ" και όλους τους συλλόγους που μας εμπιστεύτηκαν για την προώθηση των εκδηλώσεων τους.

Το blog μας θέλει να γίνει πιο διαδραστικό με τον κόσμο του Λιτοχωρου και για αυτό ζητάει από όποιον ενδιαφέρεται να αρθρογραφήσει να επίκοινωνήσει μαζί μας στα παρακάτω mail :

  • mikebp1553@gmail.com
  • billgerol@yahoo.gr

Τέλος να ευχαριστήσουμε το φροντιστήριο " Αριστειον " για την συνεργασία του κατά την διάρκεια των πανελληνίων εξετάσεων η οποια θα συνεχιστει και φετος.


Y.Γ : Το blog είναι ερασιτεχνικό και οι διαχειριστές ασχολούμαστε με αυτό στον ελεύθερο μας χρόνο , επίσης δεν ζητήσαμε ποτέ από κανέναν να μας δώσει "πρωτιές" σε ειδησεις. Ευχαριστουμε κάποιους για την διαφήμιση....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ