Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Σε ένα μέτρο που θα βοηθήσει στην ανάδειξη του Ολύμπου και των παραλιών του τόπου μας προέβη ο Δήμος Διου Ολύμπου , θεσπίζοντας δημοτική συγκοινωνία μεταξύ των χωριών του δήμου αλλά και δρομολόγια από το Λιτόχωρο προς τα Πριόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:


Από τη Διοίκηση του Δήμου Δίου - Ολύμπου ανακοινώνεται η έναρξη εκτέλεσης συγκοινωνιακών δρομολογίων την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017:

Λιτόχωρο -Πριονια με επιστροφή
Θα εκτελούνται δύο δρομολόγια (πρωινό και απογευματινό) κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με αφετηρία τη στάση των στρατοπέδων στην είσοδο του Λιτοχώρου. Το πρωινό δρομολόγιο θα ξεκινά στις 07.00 απο το Λιτόχωρο και το απογευματινό στις 16.00. Τα δρομολόγια της επιστροφής θα ξεκινούν απο τα Πριόνια στις 08.30 το πρωινό και στις 17.30 το απογευματινό. Η επιβίβαση των ενδιαφερόμενων μπορεί να γίνεται απο τις στάσεις εντός του Λιτοχώρου (εκδοτήρια ΚΤΕΛ, Πλατεία κλπ) και η τιμή του εισιτηρίου ορίζεται στα 2€ για μονή διαδρομή και 4€ μετ' επιστροφής. Σημειώνεται οτι οι κάτοχοι πάσο και οι δικαιούχοι εκπτώσεων μπορούν να λάβουν την αντίστοιχη έκπτωση.


 Νέα Έφεσος -Πόροι με επιστροφή 
Θα εκτελούνται δύο δρομολόγια (πρωινό και απογευματινό) απο τη Ν. Έφεσο προς τους Πόρους με επιστροφή, καθημερινά με το πρωινό να ξεκινά στις 10.00 απο τη Νέα Έφεσο και το απογευματινό στις 15.00. Αντίστοιχα τα δρομολόγια επιστροφής απο τους Πόρους θα ξεκινούν στις 11.30 και 16.30. Η επιβίβαση και αποβίβαση θα γίνεται απο τις υφιστάμενες στάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης στη Δ.Ε. Δίου και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας στις Δ.Ε. Λιτοχώρου και Ανατολικού Ολύμπου και οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται απο 1.80€ εως 3.50€.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ