Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

SURVIVOR BREAKING NEWS

Ποιος παίρνει ασυλία και ποιος αποχωρεί από το Survivor;


#
Πολλά έχουν δει τα μάτια μας στο Survivor, μα αυτό μας φέρνει… τρόμο.
 Ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν είναι αυτός που τελικά θα αποχωρήσει από το Survivor αλλά άλλος είναι εκείνος, που δεν θα πάρει γεύση ημιτελικού!
Με βάση τη λίστα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο Γιάννης Σπαλιάρας θα έπρεπε να είναι η επόμενη αποχώρηση του Survivor, αφού φυσικά δεν πρόκειται να μη βγει προτεινόμενος.
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί μια φήμη που θέλει τον Σπαλιάρα να κατακτά την ατομική ασυλία, κάνοντας πολλούς  να αναρωτηθούμε ποιο θα μπορούσε να είναι το αγώνισμα στο οποίο θα κέρδιζε ο Γιάννης Σπαλιάρας!
Και ο Σπαλιάρας όχι μόνο δεν κερδίζει ατομική ασυλία αλλά βγαίνει στον τάκο με τον μισθοφόρο και τον… στέλνει σπίτι του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, ατομική ασυλία παίρνει ο Ντάνος, βγάζει στον τάκο τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τελικά τον διώχνει.
Μια juicy λεπτομέρεια, είναι πως κατά την αποχώρησή του ο Αναγνωστόπουλος -κρατώντας το μανιάτικο- δεν χαιρετά τον Ντάνο, που πλησιάζει προς το μέρος του.
Υπενθυμίζεται, πως στη λίστα που κυκλοφορεί -που πολλές φορές έχουμε κατηγορήσει λόγω παραμονής Βαλαβάνη- ο μισθοφόρος φαίνεται στην 3η θέση και ο Σπαλιάρας στην 5η. Ίσως η λίστα δεν ισχύει;
Πολύ πιθανόν να μην ισχύει..θα το δούμε τις επόμενες μέρες......

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ