Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σπιτικό παγωτό Oreo

Υλικά (για 2 λίτρα παγωτό):

1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
1 κουτί φυτική σαντιγύ
1 βανίλια σε σκόνη
1 πακέτο μπισκότα Oreo


Εκτέλεση:
  • Βάζετε στην κατάψυξη για μία ώρα περίπου το γάλα εβαπορέ, το ζαχαρούχο γάλα και τη φυτική συνταγή. Σπάτε με τα χέρια τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια.
  • Μετά από μία ώρα βγάζετε τα υλικά από την κατάψυξη και χτυπάτε πρώτα τη φυτική σαντιγύ για πέντε με έξι λεπτά στο μίξερ στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει.
  • Κατόπιν, προσθέτετε σιγά-σιγά τα γάλατα και τη βανίλια σε σκόνη και συνεχίζετε το ανακάτεμα. Στη συνέχεια, ρίχνετε μέσα στο μείγμα τα κομμένα μπισκότα και ανακατεύετε με ένα μεγάλο κουτάλι.
  • Τέλος, βάζετε το μείγμα στο ειδικό μεταλλικό μπωλ ή σε ένα τάπερ και το τοποθετείτε στη κατάψυξη για 6-7 ώρες. Ενδιάμεσα, το βγάζετε 1-2 φορές από την κατάψυξη και το ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι για να γίνει πιο ελαφρύ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απίστευτο δυστύχημα στα μαγαζιά στο "Λάκκο" στο Λιτόχωρο - Έπεσε πλάτανος

  Νεκρή 44χρονη γυναίκα 

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ

Μεγάλη φωτιά στην περιοχή Τοπολιανη μεταξύ Λιτοχώρου και Λεπτοκαρυας