Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Aποκτήστε μεταξένια μαλλιά!!!

Έχετε ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα μαλλιά; Ιδού πώς μπορείτε να τα μεταμορφώσετε.
Στεγνώστε καλά
Είναι πολύ σημαντικό να αφαιρείτε το επιπλέον νερό από τα μαλλιά σας μετά το λούσιμο και πριν απλώσετε τα προϊόντα περιποίησης, γιατί αλλιώς δεν θα έχουν την ίδια ισχύ. Αν μπορείτε, χρησιμοποιήστε πετσέτα με μικροίνες, που απορροφούν το νερό περισσότερο από τις κανονικές πετσέτες.
Κρατήστε τη ζέστη
Χρησιμοποιήστε τη θερμότητα για να μπορέσουν τα προϊόντα περιποίησης να εισχωρήσουν περισσότερο στην τρίχα. Αφού εφαρμόσετε το μαλακτικό ή την μάσκα μαλλιών, μουλιάστε μια πετσέτα σε ζεστό νερό, στίψτε την και τυλίξτε την γύρω από το κεφάλι σας. Για να μην κρυώσει αυτά τα 3-5 λεπτά που χρειάζοντα τα μαλλιά, βοηθήστε τη να διατηρήσει τη θερμοκρασία της με ένα σεσουάρ.
Πειραματιστείτε
Mην φοβάστε να δημιουργήσετε το δικό σας σπιτικό μείγμα περιποίησης για τα μαλλιά. Αναμείξτε προϊόντα μεταξύ τους μέχρι να βρείτε την ιδανική για την τρίχα σας φόρμουλα.

Χτενίστε τα
Για να απλώσετε το προϊόν περιποίησης, χρησιμοποιήστε μια χτένια με αραιά δόντια για να κατανεμηθεί σωστά. Και μην ξεχνάτε: πάντα μετά το λούσιμο χτενίζετε τα μαλλιά σας βρεγμένα γιατί έτσι δεν σπάει η τρίχα.

Για σγουρά μαλλιά και μπούκλες
Αν έχετε σγουρά μαλλιά, και αφού τα στίψετε καλά, αφήστε να περάσει περίπου μισή ώρα πριν εφαρμόσετε τη μάσκα ή όποιο άλλο προϊόν περιποίησης χρησιμοποιείτε και που δεν απαιτεί ξέβγαλμα. Κατόπιν, αφού το απλώσετε, τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα από μικροίνες και αφήστε τα όσο πιο πολύ μπορείτε -ακόμη καλύτερα, κοιμηθείτε με την πετσέτα. Οι μπούκλες σας θα δείχνουν υπέροχες!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ