Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΛΩΝΕΡΟΥ - ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ!!





Δήλωση Χρήστου Φάκα


"Αποφάσισα μετά από αρκετά χρόνια αποστασιοποίησης να βοηθήσω έναν νέο άνθρωπο για τον Δήμο μας, που συνδυάζει την γνώση με την αστείρευτη διάθεση για προσφορά, τον φίλο μου Δημήτρη Μυλωνέρο.
Σε όλη μου τη ζωή ασχολήθηκα με τα κοινά τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο, δίνοντας αγώνες για τη Δημοκρατία, το αγροτικό κίνημα καθώς και για την τοπική αυτοδιοίκηση. Όλη αυτή η μακρά δραστηριοποίηση μου έδωσε τη δυνατότητα να διακρίνω τους ανθρώπους που ξεκινούν από μία αφετηρία ανιδιοτελούς προσφοράς και αίσθησης κοινωνικής ευθύνης.
Έτσι λοιπόν μπορώ χωρίς καμία περιστολή να ισχυριστώ πως η υποψηφιότητα του Δημήτρη Μυλωνέρου είναι μία τέτοια επιλογή και ίσως η πιο ωφέλιμη για τον τόπο μας.
Γνωρίζω καλά τον Δημήτρη και μπορώ να διαβεβαιώσω πως πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με ηθικές αρχές, αγάπη για τον τόπο του αλλά κυρίως διάθεση για πολλή δουλειά και προσφορά.
Είναι γεγονός πως ο τόπος μας χρειάζεται τέτοιους ανθρώπους και γι' αυτό το λόγο θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να επικρατήσει ο συνδυασμός "Κίνηση Δημιουργίας" στις επόμενες δημοτικές εκλογές."

Χρήστος Φάκας
π. Επικεφαλής συνδυασμού στο Δήμο Δίου.
π. Υποψήφιος Ευρωβουλευτής
π. Πρόεδρος ΓΕΣΑΣΕ
π. Μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής & Κοινωνικής Επιτροπής


Δήλωση Σάκη Σιαμήτρα




"Πιστεύω πως ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης μπορεί να απαντήσει με αποτελεσματικότητα και ταχύτητα στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.
Για το λόγο αυτό κατέρχομαι ως υποψήφιος στο πλευρό του Δημήτρη Μυλωνέρου, ενός ανθρώπου της νέας γενιάς, κομιστή νέων ιδεών και αντιλήψεων, όπου μπορεί να εγγυηθεί το αύριο του τόπου μας.
Με την ανακοίνωση μου αισθάνομαι την ανάγκη να δεσμευτώ απέναντι στους συνδημότες μου πως θα εργαστώ άοκνα προς την κατεύθυνση επίλυσης όχι μόνο των χρόνιων προβλημάτων αλλά και διαμόρφωσης ενός πλαισίου περαιτέρω αναβάθμισης της ποιότητας ζωής."


Σάκης Σιαμήτρας

Ιδ. Υπάλληλος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ