Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΛΙΤΟΧΩΡΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ!



Μετά τον Παναγιώτη Τσιντώτα που αποτελεί πλέον έναν απο τους κορυφαίους Έλληνες τερματοφύλακες, ένας ακόμη νεαρός τερματοφύλακας απο την Πιερία κερδίζει με σκληρή δουλειά το επαγγελματικό του συμβόλαιο στην ομάδα του Λεβαδειακού.
Ο λόγος για τον 18χρονο Γιάννη Ζωγράφο που απο εκπαιδευόμενος που ήταν κοντά στην ανδρική ομάδα της Λιβαδειάς, περνάει πλέον κανονικά στην κατάσταση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ.

Ο Κώστας Τόσκας μπορεί να αισθάνεται για μια ακόμη φορά δικαιωμένος, βλέποντας ένα ακόμη απο τα "παιδιά του" να ανεβαίνει τα σκαλιά της επιτυχίας, μέσα απο καθημερινή συστηματική δουλειά και έχοντας μεγάλες μελλοντικές προσδοκίες.




Μην ξεχνάμε ότι ο Κατερινιώτης τεχνικός, ήταν ένας απο τους λόγους που μεσουρανεί σήμερα ένας άλλος εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων της χώρας μας, αφού ο άσημος τότε Πασχαλάκης, δούλεψε σκληρά με τον Κώστα Τόσκα και δίκαια σήμερα αποτελεί τον βασικό του ΠΑΟΚ και έναν απο τους διεθνείς μας στην εθνική Ελλάδος.

Όσο για το νεαρό Λιτοχωρίτη τερματοφύλακα, ο Γιάννης Ζωγράφος αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα ότι με ταλέντο, θέληση και μεγάλη προσπάθεια, μπορείς να τα καταφέρεις!

Πηγή : Pieriasport.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ