Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΧΑΪΡΙΑ: Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΑΔΟ, ΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ Π.Ο.Λ.

Η ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ...
Διαβάζεται με καφέ!!



  • Απολογήθηκαν στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για αδικήματα σε υποθέσεις της ΔΕΑΔΟ και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Ήδη πάντως ο προηγούμενος Δήμαρχος Δίου Ολύμπου κ. Δημόπουλος διέψευσε τα περί περιοριστικών μέτρων. Η υπόθεση πάντως παρουσιάζει ενδιαφέρον...

  • Αναταραχή προκάλεσε στο fb η ανακοίνωση επιβεβαιωμένου κρούσματος σε 84χρονο Λεπτοκαρίτη. Κάποιες αναρτήσεις προσπάθησαν να αμφισβητήσουν την ύπαρξη του παραπέμποντας στα... ράδιο αρβύλα προ 15ημερου στα οποία πρώτοι γράψαμε ότι δεν είχαν καμία βάση! Τα βέλη στόχευαν προς το e-elpida.blogspot.com και το έγκυρο olympusmera.gr , το οποίο πρώτο ανέβασε την είδηση αλλά γύρισαν γρήγορα πίσω μετά την επιβεβαίωση της είδησης! 

  •  Το κρούσμα είναι υπαρκτό (ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ!) και αφορά 84χρονο που έκανε εισαγωγή στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης για άλλο λόγο και βρέθηκε θετικός στον covid 19. Το βασικό είναι να ιχνηλατηθούν οι επαφές και όχι να δημιουργηθεί πανικός αφού αν κάποιος είναι θετικός στον ιό δεν σημαίνει ότι πεθαίνει κιόλας!! Ηρεμία...


  •   Οι σύλλογοι αρχίζουν ξανά να δραστηριοποιούνται και να επαναφέρουν δειλά δειλά την κανονικότητα.

  •  Τα πρώτα πανηγύρια στο Δήμο μας είναι Δευτέρα στην Καρίτσα και Παρασκευή στην Νέα Έφεσο.

  • Όπως και οι πρώτες εκδρομές από  Κ.Α.Π.Η. του Δήμου μας  την προσεχή Πέμπτη..  


  •   Η Δημοτική χορωδία Λιτοχώρου "Ιωάννης Σακελλαρίδης" πραγματοποίησε ήδη την καθιερωμένη αιμοδοσία της και την Δευτέρα κάνει την πρώτη της συνεστίαση, παρουσία του ΔΣ αλλά και όλων των χορωδών, προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις της για τις προσεχείς εκδηλώσεις. 

  • Η Χορωδία Ιδρύματος Σακελλαρίδη Λιτοχώρου ξεκίνησε τις πρόβες της και προσανατολίζεται σε 4 εκδηλώσεις τους προσεχείς μήνες σε Κρήτη, Πήλιο, Κατερίνη και Λιτόχωρο.

  •  Η Πολυτονική Ορχήστρα προγραμματίζει μες στο καλοκαίρι δύο συναυλίες με διαφορετικά θέματα.

  • Ποιος δεν προγραμματιζει τίποτα μέχρι τώρα;

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Λιτοχώρου!!

  • Ένας απ' τους μεγαλύτερους (αν όχι ο μεγαλύτερος) σύλλογος της περιοχής βυθίζεται στην εσωστρέφεια. Πρόβες τον Ιούνιο έγιναν με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα! Αίφνης αντί για ανακοίνωση εκδηλώσεων οι πρόβες κόπηκαν και τα βέλη από χορευτές αλλά και μέλη του ΔΣ συγκεντρώνει η πρόεδρος που φέρεται να αποφάσισε διακοπή των προβών χωρίς καν την σύγκληση συμβουλίου (με τις... διαρροές να αναφέρουν πως δεν είναι η πρώτη φορά!!)

  • Οι φωνές για παραίτηση της προέδρου πληθαίνουν από χορευτές και μη, οι φήμες για ανεξαρτητοποίηση σχήματος όλο και αυξάνονται και ο Π.Ο.Λ. βρίσκεται στο σημείο μηδέν έχοντας δείξει πολύ αργά αντανακλαστικά και συγκαλώντας εκ των υστέρων Δ.Σ. τις επόμενες ημέρες.

  • Αρκετοί θεωρούν πως στις δύσκολες ημέρες που ζούμε ο κόσμος έχει ανάγκη ηγετικές φυσιογνωμίες και όχι ευθυνόφοβους.. Αλλά ας μην είμαστε τόσο σκληροί! Η πρόεδρος έχει προσφέρει και αρκετά στο σύλλογο! Λάθη κάνουμε όλοι, το θέμα είναι να τα αντιλαμβανόμαστε και να τα διορθώνουμε έγκαιρα. Το 2017 με την ίδια πρόεδρο ο σύλλογος πήρε την λανθασμένη απόφαση ότι η κεντρική εκδήλωση του είναι αχρείαστη! Μετά την γενική κατακραυγή την επόμενη χρονιά διόρθωσε το λάθος!
  • Φέτος τι;; Θα γραφτεί η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου να μείνει το Λιτόχωρο χωρίς καλοκαιρινές εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό του;

Είδωμεν...

Το άλλο Σάββατο εδώ θα είμαστε και θα τα πούμε πάλι!

Πρώτα ο Θεός...

Όμορφο Σαββατοκύριακο σε όλους!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το μιούζικαλ "Mamma Mia" στο θέατρο πάρκου Λιτοχώρου από το Ιδρύμα Σακελλαρίδη

Μια φαντασμαγορική παράσταση με 60 ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς!

Η Αναστασία Τηλεγράφου υποψήφια Δήμαρχος Δίου Ολύμπου

  2

Το έθιμο του «Λάζαρου» στην Λεπτοκαρυά γράφει ο χοροδιδάσκαλος Μπύρος Μιχαήλ